dnes.bgТуризмът е напълно блокиран заради COVID-19. Зимният ни сезон беше

...
dnes.bgТуризмът е напълно блокиран заради COVID-19. Зимният ни сезон беше
Коментари Харесай

Румен Драганов: Туризмът ни ще устои на кризата

dnes.bg

Туризмът е изцяло блокиран поради COVID-19. Зимният ни сезон беше предварително преустановен, а преди дни министърът на туризма Николина Ангелкова съобщи, че към момента не може да се предвижда за летния и изобщо дали ще има подобен.

" Браншът ще устои на рецесията. Имаме непокътната инфраструктура на туризма, всичко е по местата си. Това, за което приказваме, е така наречен 14-а седмица, след която всичко стартира да работи на цялостни обороти. Тогава ще бъдат позволени пътуванията. Ние, като институт, споделяме какво би трябвало да се направи до 10-ата седмица и както би трябвало да се направи след въпросната седмица ",  сподели шефът на Института за разбори и оценки в туризма доцент Румен Драганов в предаването " Денят ON AIR ".

Той уточни, че ще има няколко седмици, в които хотелите ще работят, само че няма да имат аудитория.

" Аз съм оптимист, че по метода, по който се появи цялата международна пандемия, по същия метод ще изчезне. Все отново би трябвало да знаем, че животът е стъпил на една здрава основа ", добави той.

Доц. Драганов разяснява, че схемата 60/40 непрекъснато се трансформира, само че от института приготвят документи, с цел да вземат участие в тази мярка.

" Тези, които изпратиха служащите си на борсата, постъпиха доста добре, тъй като хората ще могат да взимат 60% от заплатата и ще получават всички осигуровки. А сега, в който проработи бизнесът, незабавно ще ги върнат на работа ",  сподели още той пред Bulgaria ON AIR.

PETEL.BG се дистанцира през цялото време от съобщаването като изключителна вест на броя на умряли остарели хора в Италия, Испания и други страни с огромен % възрастно население.

Засега няма никакви данни, които да демонстрират, че има някакво нарастване на междинната сезонна смъртност в нито една от страните, което да постанова тази статистика да се оповестява като изключителна вест.

Информирайте се от достоверни източници!

Не се подавайте на операции и на евентуални опити на измамници и политици да употребяват изключителната финансова рецесия за користни персонални цели.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР