dnes.bgСпоред социологическо проучване, проведено от Министерството на отбраната през последния

...
dnes.bgСпоред социологическо проучване, проведено от Министерството на отбраната през последния
Коментари Харесай

Не знаем кой, кога ще ни нападне, за това ни трябва казарма

dnes.bg

" Според социологическо изследване, извършено от Министерството на защитата през последния месец, 71 % от българските жители желаят връщане на наборната военна работа. Много е значимо да подчертаем, че и обществото в Европа е изрично по този въпрос ",  това съобщи депутатът от Вътрешна македонска революционна организация Борис Вангелов в студиото на Bulgaria ON AIR.

Но ще се върне ли наложителната военна работа от 2021 година?

Според Вангелов връщането на наборната военна работа се постанова, тъй като води до физическото и нравственото образование на мъжката част от популацията, като плануват дамите също да служат, само че непринудено.



" Ще служат за интервал от 6 до 9 месеца, като това зависи в кой жанр войски служи. Например в зенитно-ракетни, авиация и такива комплицирани войски, там не може да придобие умеене за 6 месеца ", сподели депутатът от Вътрешна македонска революционна организация Борис Вангелов.

От думите му стана ясно, че няма по какъв начин да знаем по кое време и кой ще нападне дадена страна, по тази причина идва този напън за връщане на казармата.

" Започва огромна рационализация на българските въоръжени сили. В края на тази година ще гласуваме плана за корабите, а при започване на новата година този за сухопътните войски ", заключи Вангелов.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР