Днес Берое направи дарение на Центъра за спешна медицинска помощ

...
Днес Берое направи дарение на Центъра за спешна медицинска помощ
Коментари Харесай

Берое направи дарение на ЦСМП - Стара Загора

Днес Берое направи подаяние на Центъра за незабавна здравна помощ - Стара Загора. Изпълнителният шеф на клуба Илко Русев и клубният доктор доктор Николай Борисов персонално предоставиха на центъра висок клас комплекти за отбрана. Те включват предпазен гащеризон, защитни очила, маски и ръкавици.

Освен това, след извършен диалог с управлението на УМБАЛ " Проф. доктор Стоян Киркович " в Стара Загора бе решено за потребностите на болничното заведение да бъде закупен висок клас анестезиологичен уред с функционалности на натоварен респиратор. Апаратурата е определена от управлението на лечебното заведение и към този момент е поръчана. Предстои тя да бъде и доставена в избраните периоди на производителя.

Както е известно футболистите и спортно-техническия щаб понижиха своите хонорари за интервала на изключително състояние в страната и средствата за това подаяние идват от там.

" Отново показваме своята поддръжка в битката против COVID-19 и своята вяра за скорошния излаз от пандемията! ", пишат от клуба.
 Берое продължава със независимите тренировки
Берое продължава със независимите тренировки

Играчите ще могат да употребяват базата по строго избран график
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР