Днес бе съобщено, че Xiaomi започва разработването на следващото поколение

...
Днес бе съобщено, че Xiaomi започва разработването на следващото поколение
Коментари Харесай

Xiaomi започва работа над MIUI 10

Днес бе обявено, че Xiaomi стартира създаването на идващото потомство MIUI. Това стана известно благодарение на вице-президента на софтуерния отдел Хуан Лонжун. Хуан удостовери, че MIUI 10 или MIUI X ще бъде пуснат от Xiaomi по-късно през тази година, след тестванията на всички бета версии и поправката на грешките в тях.

Хуан удостовери също, че създаването на идната съществена версия на MIUI към този момент е почнала. Името на тази версия обаче към момента не е известно, защото съществуват два варианта: MIUI 10 или MIUI X. Вице-президентът на Xiaomi също по този начин се е обърнал към потребителите на MIUI (чрез форума Mi Fans), с цел да разбере тяхното мнение по отношение на наименованието на новата версия на MIUI (десетата).

Това несъмнено не е изненадващо, макар че MIUI 9 Stable ROM напълно неотдавна стартира своето разпространяване. Към момента, повече от 27 устройства Mi или Redmi към този момент са актуализирани до MIUI 9, и това е задоволително с цел да се пристъпи към създаването на идната версия.

В по-ранно изявление, от Xiaomi също по този начин намекнаха, че MIUI 10 ще бъде фокусиран върху изкуствения разсъдък. Въпреки това, към момента не е ясно дали това ще е в MIUI 10 или MIUI X.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР