Днес българският съд ми върна вярата в законността в България.

...
Днес българският съд ми върна вярата в законността в България.
Коментари Харесай

Костадин Костадинов: Днес българският съд ми върна вярата в законността в България

Днес българският съд ми върна вярата в законността в България. Решението на Софийския градски съд по делото за възбраната на Възраждане, поискано от Прокуратурата и ДАНС, е.
Законът и правото победиха мутрите в прокуратурата и службите. Днес съдът сподели, че има вяра за България и българския народ!
 Градският съд отхвърли желае за разформироване на политическа партия „ Възраждане “ Градският съд отхвърли желае за разформироване на политическа партия „ Възраждане “
Софийски градски съд отхвърли предявения от Софийска градска прокуратура иск за разформироване на политическа партия „ Възраждане “, оповестиха от с...
Искам да благодаря на нашите юристи, които почтено опазиха достойнството на закона. Благодаря и на стотиците наши последователи, които бяха дружно с нас по време на правосъдните съвещания.
Най-вече благодаря на хилядите възрожденци от България и целия свят, които не стопираха да ни поддържат даже и в най-тежките мигове на бруталната и комбинирана експанзия на прокурори, медии, служители на реда и сътрудници на ДАНС. Благодаря ви от сърце, това беше наша обща борба и е обща победа!
Разбира се прокуратурата ще апелира, в това ние не се съмняваме. Тази борба я спечелихме, само че войната продължава - и ние ще я водим до цялостна победа и погром на врага!
Време ни е за Възраждане! Да живее България!
 Съдийката от Яневагейт Румяна Ченалова повежда листа на Възраждане (ВИДЕО) Съдийката от " Яневагейт " Румяна Ченалова повежда листа на " Възраждане " (ВИДЕО)
Бившата съдийка Румяна Ченалова, която стана известна към абсурда " Яневагейт ", ще бъдe лидер на листа на партия " Възраждане " за пред...
Какви са претекстовете на съда.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР