Днес България навлиза в нов етап от своето развитие, каза

...
Днес България навлиза в нов етап от своето развитие, каза
Коментари Харесай

Кристиан Вигенин: Днес България навлиза в нов етап от своето развитие


Днес България навлиза в нов стадий от своето развиване, сподели заместник-председателят на Народното събрание Криситан Вигенин по време на тържествената гала по полагане на клетва от президента Румен Радев и вицепрезидента Илияна Йотова, педаде БГНЕС.

Истинските държавници усещат духа на времето, схващат болките и очакванията на своя народ и не се коребят да работят уверено, когато би трябвало да защитят бъдещото на родината си. В своя първи мандат, вие се доказахте като такива, когато за милиони българи беше най-тъмно, президентската институция остана да свети като фар, който дава посока. Събрахте и умножихте публичната сила, което разреши да спечелите безапелационно втория си мандат и да се сътвори болшинство на смяната в 47-ото Народно заседание. Днес България навлиза в нов стадий от своето развиване. Идва време за отворената длан, за протегнатата ръка, идва време за строеж, правдивост, подсилване на държавността и законността, за изпълване със наличие на полезностите на демокрацията и свободата ", сподели Вигенин.

Според него идва време да се осмисли концепцията за единението. " Вярвам, че дружно ще се оправим ", съобщи още Вигенин.

От свое име и от името на народните представители, Кристиан Вигенин пожела на президента Радев да извършва високо виновната си държавническа задача.

Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР