Днес /б.р. вчера/ дистрибуторът на фалшиви новини, който все още

...
Днес /б.р. вчера/ дистрибуторът на фалшиви новини, който все още
Коментари Харесай

Отровното трио: Георг Георгиев директно наруши закона

" Днес /б.р. вчера/ дистрибуторът на подправени вести, който към момента е заместник-министър на външните работи - Георг Георгиев, в свое изявление обиди поддръжниците на обединението „ Изправи се! Мутри вън! ", целеустремено бъркайки името ѝ и вкарвайки я в дежурния институционален спор сред министър председател и президент. Включването на лица от изпълнителната власт, които не са в отпуск и в служебно качество в предизборната акция, е непосредствено нарушаване на закона ", се споделя в позиция на Отровното трио, представена от offnews.bg.

Никой не е толкоз доверчив да счита, че дистрибуторът Георгиев прави това изказване без да пита, застанал пред знака на ГЕРБ. Очевидно е дразнението от ясното мнение на двама авторитетни американски сенатори за положението на демократичните полезности и върховенството на закона в България. Публиката трябваше да бъде успокоена, че това е персонално мнение на сенатор Менендес и почитаемия Джим Риш, а не на целия американски Сенат, показват от триото.

Отчайващата липса на право на персонално мнение в ГЕРБ наподобява се придвижва като пояснение за персоналната позиция на ръководителя на Комисията по външна политика в Сената на Съединени американски щати. Изключителна неточност, която демонстрира комичния темперамент и схващане за народна власт на Бойко Методиев Борисов. По същият презрян метод изглеждаха представителите на Българска комунистическа партия преди повече от 30 години, когато менторите им от Москва говореха за перестройка, а у нас се правеха, че нищо не се случва. Диктаторският нрав и ръководство раждат еднакъв обслужващ личен състав, който прави мръсната работа, вместо същинските хора с власт.

Очакваме с потъпкването на закона да се заемат способените органи, в противоположен случай ще потвърдят основателните терзания на двамата американски сенатори и на целия български народ. От господин Бойко Борисов нищо не чакаме ".

Позицията, изразена от сенатор Менендес и сенатор Риш е оповестена на формалния уебсайт на Комисията по външна политика на Сената на Съединени американски щати: https://bit.ly/3bgZmKu

Позицията е оповестена и на формалния уебсайт на посолството на Съединени американски щати в България: https://bit.ly/3qkT4hh
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР