Днес автомобилният гигант Stellantis обяви, че компанията ще инвестира 130

...
Днес автомобилният гигант Stellantis обяви, че компанията ще инвестира 130
Коментари Харесай

100% електрически Opel Grandland идва през втората половина на следващата година

Днес автомобилният колос Stellantis разгласи, че компанията ще влага 130 милиона евро в индустриалното си оборудване в Айзенах, Германия, където Opel създава Grandland (Grandland и Grandland GSe).

Наследникът на Grandland, който ще бъде създаден въз основата на платформата STLA Medium, ще бъде с напълно електрическо задвижване и ще бъде пуснат в произвеждане през втората половина на идната година.

" Ние произвеждаме висококачествени транспортни средства тук, в Тюрингия, в продължение на 31 години и подобряваме нашата конкурентоспособност непрестанно ", анонсира Флориан Хютл, изпълнителен шеф на Opel. " Ние ще продължим по този явен път с електрическия правоприемник на Opel Grandland. Това решение е друга значима стъпка за Opel по пътя към оповестената цел да бъде чисто електрическа марка в Европа до 2028 година ".

" Айзенах, нашият най-компактен цех в Германия, показва мощен блян към възстановяване на качеството ", разяснява Арно Дебьоф, шеф на подразделението Производство на Stellantis. " С това систематизиране на новата напълно електрическата платформа на Stellantis- STLA Medium, висококвалифицираните служащи на завода в Айзенах ще продължат за усъвършенстват цената и качеството на колите, които създават, с цел да удовлетворят нашите клиенти ".
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР