Днес Automobili Lamborghini обяви, че две години след пазарното лансиране на

...
Днес Automobili Lamborghini обяви, че две години
след пазарното лансиране на
Коментари Харесай

Lamborghini Urus : 10 000 и продължават

Днес Automobili Lamborghini разгласи, че две години след пазарното лансиране на спортния SUV модел Urus на марката, компанията е произвела негов представител с пореден номер 10 000.

Юбилейният представител на Lamborghini Urus е предназначен за клиент в Русия, като същият го е поръчал в Nero Noctis черен матов екстериор, с спомагателен карбонов пакет, както и с контрастен черно-оранжево интериорно осъществяване.

От Automobili Lamborghini споделят, че Urus е изключително значим мотор за триумфа на легендарната марка, като единствено през 2019-а- първата цялостна година пазарно присъствие на автомобила, продажбите на SUV модела са достигнали равнище от 4962 екземпляра.

Lamborghini URUS дебютира с алумуниево-композитна структура, адаптивно въздушно окачване, до осем предпазни въздушни възглавници и бензинов V-образен, осемцилиндров двигател с работен размер от 4 литра.

Задвижващият елемент на , който е Bi-turbo с максимална мощ от 650 конски сили и максимален въртящ миг от 850 Нм, е комбиниран със система за задвижване на четирите колела, завиване и на задните колела, и осемстепенна роботизирана предавателна кутия.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР