Днес Audi разпространи първата официална информация и снимки на новите си компактни

...
Днес Audi разпространи първата официална
информация и снимки на новите си
компактни
Коментари Харесай

Audi показа компактните бегачки S3 Sportback и S3 Sedan

Днес Audi популяризира първата официална информация и фотоси на новите си компактни бегачки S3 Sportback и Audi S3 Sedan.

Новите S3 Sportback и Audi S3 Sedan са оборудвани с двулитров TFSI мотор с максимална мощност от 310 конски сили и максимален въртящ миг от 400 Нм, и могат да се ускорят от 0 до 100 км/ч за 4.8 секунди и до електронно лимитираната си максимална скорост от 250 км/ч. В оборудването на автомобилите са включени 7-степенна роботизирана трансмисия, quattro задвижване на четирите колела, спортно окачване и други, а като спомагателна екипировка могат да бъдат включени матрични диодни фарове.

От Audi споделят, че новите S3 Sportback и Audi S3 Sedan са със надлежно 3 и 4 сантиметра по-дълги в съпоставяне с предшествениците си, както и с 3 сантиметра по-широки.

Предпродажбите на двата спортни автомобила стартират през този месец, а първите доставки се чака да бъдат оъсществени през октомври. В Германия, Audi S3 Sportback е оценено на 46 302, а S3 Sedan на 47 179 евро. Специално за пазарното лансиране на двете коли, от Audi са подготвили и пилотна серия Edition one, Sportback представителите на която идват с Python Yellow екстериорен цвят, а Sedan с Tango Red. Всички автомобили също по този начин са оборудвани с 19-цолови алуминиеви джанти и кожени спортни седалки.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР