Днес Alfa Romeo разпространи първите официални снимки, видео и подробности

...
Днес Alfa Romeo разпространи първите официални снимки, видео и подробности
Коментари Харесай

Това е Alfa Romeo Tonale

Днес Alfa Romeo популяризира първите публични фотоси, видео и детайлности за напълно новото си моделно попълнение- Tonale, което вследствие на пионерна самодейност от страна на компанията, се трансформира в първата серийна кола, която ще се продава с NFT (non-fungible token) цифров документ.



От Alfa Romeo споделят, че Tonale показва характерен италиански дизайн, върхови софтуерни решения, софтуерно застраховане и решения за електрифицирано задвижване, обединени от ДНК-то на именитата марка.

Tonale дебютира с нова инфо-комуникационна и мултимедийна система, която поддържа отдалечено OTA (over-the-air) възобновяване, интеграция на виртуалния помощник Amazon Alexa и идва с два огромни екрана с обща повърхност от 22.5 инча.



Alfa Romeo показва Tonale, което ще бъде налично и в пилотна серия EDIZIONE SPECIALE, и в две електрифицирани версии- незареждаем и зареждаем Q4 (PHEV) хибрид. Втората трансформация дава обещание задвижваща система с оптималната мощ от 275 конски сили, задвижване на четирите колела, опция за изминаването на до 80 километра в чист електрически режим и ускоряване от 0 до 100 км/ч за 6.2 секунди.



В двигателната гама на Tonale попада и нов 1.6.литров, дизелов мотор с оптималната мощ от 130 конски сили и оптимален въртящ миг от 320 Нм. Тази трансформация идва с 6-степенна роботизирана предавателна кутия и предно задвижване.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР