Днес, 24-ти март, министър-председателят на България Бойко Борисов и членовете

...
Днес, 24-ти март, министър-председателят на България Бойко Борисов и членовете
Коментари Харесай

Референдумът в Обзор и образованието у нас - на дневен ред в заседание на МС

Днес, 24-ти март, министър-председателят на България Бойко Борисов и членовете на Министерския съвет ще проведат постоянното си съвещание, оповестява БГНЕС. То още веднъж е планувано да се организира посредством видеоконферентна връзка. В една от точките е заложено кабинетът да обърне внимание на импортирания от просветния министър план на решение за одобрение на национални стратегии за развиване на образованието .
По предложение на обществения министър се чака кабинетът да признае Сдружение „ Асоциация на родителите на деца с повреден слух " за национално представителна организация.
 Почти 50 млн. лв. ще ни костват референдумът и изборите за президент Почти 50 млн. лв. ще ни костват референдумът и изборите за президент
Правителството утвърди 47,080 млн. лв. за разноските по подготовката и произвеждането на 6 ноември 2016 година на изборите за президент и ви...
Членовете на Министерски съвет ще извърнат внимание и на неотдавна провелия се референдума за отделянето на Обзор от община Несебър . Референдумът се организира на 28-ми февруари и регистрира рекордна интензивност - съвсем 73% от участвалите в локалния поддържаха отделянето на Обзор и още шест села. Едва два дни по-късно обаче поданици на селата Баня, Паницово, Козница и Емона, които гласоподаваха негативно, излязоха на митинг.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР