Днес, 19 март, най-неуязвимият герой на Холивуд, човекът, който умира

...
Днес, 19 март, най-неуязвимият герой на Холивуд, човекът, който умира
Коментари Харесай

Брус Уилис на 68: Животът не е кино, в него няма дубли

Днес, 19 март, най-неуязвимият воин на Холивуд, индивидът, който умира мъчно, навършва 68 години.

" Животът е къс - даже в случай че живееш до 90. Затова изживявай всеки момент пълноценно и същински. Оценявай всеки ден, всеки час, всяка минута, тъй като те отминават с едно мигване на окото ", е една от паметните реплики на роденият в Германия Брус, който дружно със фамилията си се мести в Съединени американски щати, Ню Джърси.

Майка му е банков чиновник, а татко му заварчик във фабрика. След като приключва гимназия, Брус работи като защита и барман, освен това най-хубавият в Ню Йорк. Именно зад бара го вижда кастинг сътрудник, който го кани за някои дребни функции.

И по този начин в далечната, само че не и не чак толкоз 85-та изгрява звездата Брус Уилис. Това се случва след присъединяване му в телевизионния сериал " Съдружници непредпазливо ", в който си партнира със Сибил Шепърд, а три години по-късно е премиерата на " Умирай мъчно ", където персонажът му Джон Маклейн става обичан на киноманите по света.

Кои обаче са " най-запомнящите " се моменти в кариерата му?

Към днешна дата артистът е изиграл над 100 функции във филми, които феновете ще помнят дълго. Например " Бродуейски сваляч " би трябвало да бъде филм на Disney с Уилис в ролята на някогашен хокеист, който няма шанс и се влюбва. Въпреки това той враждува с съвсем всички в продукцията, което води до преустановяване на работата, закъснение, и естествено парични загуби.

" Приятели "

Това е един от сериалите, с които генерации израснаха, и към момента не могат да намерят отговор дали Рос и Рейчъл бяха в отмора?

И до момента в който това е под въпрос, помним и ролята на Уилис там! Скандалната връзка сред щерка му и Рос, го изкара неприятният воин, само че пък занимателен и след това - прочувствен! Всъщност появяването му в " Приятели " е откакто губи залог с Матю Пери. Двамата са се обзаложили преди премиерата на кино лентата им от 2000 година The Whole Nine Yards. Ако филмът се трансформира в шлагер, Уилис ще се появи в сериала и ще подари заплатата си на благотворителни организации. Това е ужасно, тъй като филмът събра 106 милиона $!

Губи слуха си в " Умирай мъчно "

Да. Е, по-голямата част от него. Така става, когато изстреляш револвер покрай ухото си. А другояче легендата гласи, че това не е единственият му гаф с огнестрелното оръжие на снимачната площадка. Множество членове на продукцията на кино лентата " Трудно ликвидиране " описват, че Уилис е стрелял с празен револвер при неверна имитация.

Имал е шлагер в топ 5!

Уилис е толкоз известен през 80-те години! Именно по този начин се появява " Завръщането на Бруно " - соул албумът на Уилис от 1987 година, публикуван от почитаемия лейбъл Motown. Албумът - който е подсилен от R&B митове като The Temptations и Рут Пойнтер от The Pointer Sisters  - има сдържан триумф с помощта на кавъра на соул класиката " Respect Yourself " на Уилис.

Дива кариера!

Иначе в персонален проект през 1987 година се дами за един от секссимволите на киното - актрисата Деми Мур. Двамата имат 3 дъщери. Развеждат се през октомври 2000 година, а през март 2009 година Уилис се ожени за модела Емма Хеминг, с която има още две дъщери.

Но за жалост към този момент 68-годишният артист е диагностициран с фронтотемпорална деменция година откакто разгласи, че страда от афазия. Именно поради първичното си положение Брус се отдръпна от киното, защото заболяването визира когнитивните качества и опцията да запомня реплики.

Но въпреки всичко Уолтър, (както е първото му име впрочем), не е просто фамозен артист. Името му е знак на цяла ера в актуалното кино.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР