Днес, 15 юни, рожден ден празнува американската актриса Кортни Кокс,

...
Днес, 15 юни, рожден ден празнува американската актриса Кортни Кокс,
Коментари Харесай

Любимката от "Приятели" Кортни Кокс чукна 54

Днес, 15 юни, рожден ден чества американската актриса Кортни Кокс, която познаваме с емблематичната роля на Моника в сериала " Приятели ", написа Lifestyle.
Ето 9 любопитни детайлности за живота на Кортни Кокс.
1. Братовчед ѝ Стюърд Копеланд е отговорен тя да бъде открита от организацията за модели Ford. Той я поучава да кандидатства при тях. Те правят оценка гения и страхотната ѝ визия и я наемат на работа.
2. Кортни Кокс стартира кариерата си, като се снима в един от клиповете на Брус Спрингстийн към песента " Dancing in the Dark ".
3. През 1994 година Кокс е поканена на прослушване за ролята на Рейчъл Грийн в нов сериал - " Приятели ", само че вместо това я избират за тази на Моника Гелър.
4. През 1999 година се дами за Дейвид Аркет. Развеждат се през 2013 година
5. Кортни Кокс е запалена по бойните изкуства и от доста години тренира будокан карате.
6. Има доста номинации и няколко оценки от разнообразни кино награди, измежду които за най-хубава основна женска роля в комедиен сериал за присъединяване ѝ в " Агнешко ".
7. По време на последния епизод в сериала " Приятели ", в който Моника и Чандлър осиновяват две близначета, самата актриса е бременна с дъщеричката си Коко.
8. Кортни Кокс се сближава с Дженифър Анистън и стават доста близки и отвън сериала. Дженифър Анистън е кръстница на дъщерята на Кортни Кокс.
 Кортни Кокс и Дженифър Анистън
9. Кортни Кокс си завоюва известност като една от звездите, които попадат в класациите на звездите с най-вече пластични интервенции. Наскоро тя призна, че си дава сметка, че прекалила с корекциите и съжалява за това.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР