Длъжни сме да осветим какво се случва в Община Болярово

...
Длъжни сме да осветим какво се случва в Община Болярово
Коментари Харесай

ГЕРБ представя Боляровогейт

Длъжни сме да осветим какво се случва в Община Болярово - един „ Боляровогейт “. Това сподели националният представител от Парламентарната група на ГЕРБ Александър Иванов по време на брифинг в Народното събрание, съобщи организация „ Фокус “.
По думите на Иванов кметът на Общината е назначил за секретар първата братовчедка на брачната половинка си . Освен това шефът на Спортното сдружение в Община Болярово е синът на кмета на Общината, който получава директно финансиране от татко си Христо Христов. Началник отдел на извънредно значимата дирекция „ Хуманитарни действия и европрограми “ е София Милева, която е сестра на кмета Христо Христов от Българска социалистическа партия “, сподели Иванов. По думите му кметът на село Голямо Крушово в общината е назначил пък брачната половинка на кмета Мария Христова за секретар на читалището.
Болярово е феодална община от най-лош социалистически вид , сподели и някогашният народен представител Антон Тодоров. По думите му, не си ли от Българска социалистическа партия, не си от родата на феодалите от Българска социалистическа партия , не получаваш отопление, не получаваш покана за търгове и планове . „ Видяхте какво е в Мездра, виждате какво е в Болярово. Нека да кажем на жителите на Община Болярово - „ Ние сме не за вас, ние сме до вас. Разрушете тази цитадела на безчестието и безсрамието “, сподели Антон Тодоров и разясни, че Българска социалистическа партия ръководи там от 30 години.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР