Джулиана Гани и мъжът й заминаха за Доминикана на почивка.

...
Джулиана Гани и мъжът й заминаха за Доминикана на почивка.
Коментари Харесай

Джулиана Гани чукна 30 в Доминкана

Джулиана Гани и мъжът й отпътуваха за Доминикана на отмора. В екзотичната страна силконовата русокоска означи своя 30-и рожден ден . „ Така мечтаех да посрещна своя празник. Обичам да се развличам, да танцувам, да се дръзвам и да пътувам. Не мисля, че това в миналото ще се промени. Нямам самообладание да порасне и моето малко Давидче, с цел да пътуваме тримата. Благодаря на всички вас, че сте до мен и ме подкрепяте в положително и зло! ”, разяснява риалити звездата точно на персоналния си празник.

Гани получи доста честитки от почитатели по случай рождения си ден.  Джулиана и бащата на сина й са дружно от три години. Тя стартира връзка с него напълно малко след раздялата с някогашния й брачен партньор Станимир Ташев. В началото се говорeше, че Илиян се пробва да натрупа известност и дивиденти на гърба на русокоската. Според ефектната русокоска любовта им процъфтява. 

Джулка се хвали, че след раждането незабавно възстановила фигурата си и в този момент е по-слаба от всеки път. Поради тази причина не се тормози да зачене още веднъж, дори желае това да се случи допустимо най-скоро. Младата майка мечтае да се снабди с щерка, която да трансформира в свое мини копие.

„ Хранех се уравновесено, здравословно, без непотребни калории, не съм яла като за двама, упражнявах умерено ", изяснява Гани по какъв начин е поддържала тежестта си по време на бременността. Щом научила, че чака дете, тя изпаднала в смут, че ще замязя на кит, само че обичаният й я успокоил, че това напълно не е наложително да се случи.
Блондинката стана известна с голите си фотоси и многото си пластични интервенции, само че неотдавна се зарече, че стопира с корекциите. Еротичната моделка толкоз е трансформирала външния си тип през годините, че надали някой помни каква е била изцяло естествената й визия. Тя е минала през три хирургични интервенции за увеличаване на бюста, три за промяна на носа, а филърите в устните и по лицето въобще не ги брои.

Последната интервенция на Гани е от началото на 2019 година Тогаза за последно си изпили носа, постигайки идеалните съгласно нея форма и величина. Ринопластиката направила в частна софийска клиника при гръцки хирург.  Блондинката за първи път легнала под ножа, когато била едвам на 21 години. По това време тя се изявявала като танцьорка на стълб и по-опитните й колежки я посъветвали, че с по-пълна пазва ще изкарва повече бакшиши. Джулка почнала работа в стриптийз бара едвам на 16 години – незаконно и без знанието на майка си. Изчакала обаче да стане пълнолетна и чак тогава се престрашила да се оперира.

„ Като си сложих силикона, ползата към мен скочи. Получвала съм по 500 лв. единствено за един сексуален танц! ", споделяла е Гани за предишното си, към което в този момент не желае да се връща.
След като слязла от пилона, русокоската почнала да се занимава с друго – да се снима гола за еротични списания. Тогава решила, че гръдната й обиколка не е задоволително огромна и още веднъж се подложила на интервенция. Резултатът обаче не я удовлетворил. „ Не бяха направени добре, по тази причина се наложи отново да ги оправям! ", изяснява Гани.
Тя легнала под ножа за трети път, откакто спечелила състезанието „ Мис Силикон ". „ Суетата си оказа въздействие. Смятам, че сега бюстът ми е съпоставим с височината ми! ", твърди младата майка, която има общо 2000 кубика силикон в пазвата си.

Когато родила сина си Давид, русокоската отказала да кърми бебето, с цел да не си скапе бюста. Тя не желала за четвърти път да го реже и прекроява, тъй като вярвала, че към този момент е съвършен. „ Толкова доста съм желала да наподобявам по този начин, както ме виждате сега, само че това е финалът. Не желая повече силикон, носа си го одобрявам – последният път се получи съвършен! Спирам с интервенциите! ", безапелационна е през днешния ден риалити звездата. И добавя, че единствено зъбите й са естествени, въпреки че ги е подлагала на избелващи процедури.

Джулиана се увлякла толкоз по естетичните корекции, тъй като като момиченце обожавала куклите Барби и мечтаела за този блян, който, несъмнено, е неосъществим за естествен човек. Още в тийнейджърските години тя се изрусила, а след това се заела да ремонтира лицето и тялото си. В един миг устните на силиконката бяха достигнали плашещи размери, натъпкани с огромно количество филър. После Гани разгради част от него и джуките й добиха по-нормален тип, само че тя не се отхвърля от хиалуроновите пълнители. Блондинката твърди, че е отворена за всевъзможни новости в естетичната дерматология и е склоннна да опитва. Тя може и да стопира с интервенциите, само че филърите и ботоксът постоянно ще й бъдат неизменима част от живота й, писа Уикенд.       
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР