Джулиана Гани е претърпяла неописуема болка тези дни и всичко

...
Джулиана Гани е претърпяла неописуема болка тези дни и всичко
Коментари Харесай

Джулиана Гани със супер болезнена интервенция заради бившият

Джулиана Гани е претърпяла неописуема болежка тези дни и всичко това поради някогашната си възлюбена Илиян, научи HotNews. Причината е обстоятелството, че до момента в който беше с фитнес инструктора от Монтана, силиконката безусловно изтатуира цялото си тяло с рисунки отдадени на любиимя.

Красавицата имаше две съществени татуировки отдадени на брачна половинка си, едната сред двете гърди и гласеше посланието "Принцесата на Найденов ", а другата е на гърба й и е била много солидна. Затова и болката, която понесла след подлагане на специфичен лазер за унищожаване на татуировки е голяма. От няколко дни риалити фурията не може да легне да спи обикновено от неприятното чувство измежду третирането в зоната на гърба й.

Премахването на татуировки с лазер в действителност е най-популярният и евентуално най-ефективният способ, само че има доста дефекти. Като за начало, процедурата не е от най-евтините, според от размера на татуировката, мястото и броя на лекуванията, които ще са нужни. В същото време, този способ предизвиква рискова болежка. Премахването на рисунки по тялото с лазер предизвиква доста повече болежка, в сравнение с правенето й, безапелационни са експерти.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР