Джуди Халваджиян направи нещо нетипично за прочутата фамилия и загуби

...
Джуди Халваджиян направи нещо нетипично за прочутата фамилия и загуби
Коментари Харесай

Скандалът е огромен: Халваджиян превърнал изневерите в хоби

Джуди Халваджиян направи нещо нетипично за фамозната фамилия и загуби най-ценното си владеене - брачната половинка и майка на детето му Елена Димова.

Правнучка на огромния български художник Златю Бояджиев от близо година се носи на крилете на нова обич с ослепителен кардиохирург, а преди наколко месеца даде живот и на малко ангелче с името Амарис.

Новината безусловно раздруса столичната бохема, защото известната със своята тактичност към този момент някогашна госпожа Халваджиян до последно пазеше в загадка изневерите на Джуди и тактично премълчаваше раздялата им. Скандалът е голям.

През януари 2020 година, когато Covid-19 към момента е екзотична вест от Китай, Джуди Халваджиян попада в лапите на напориста русокоска.

Тя се появява в живота му незабавно след звездата от “Господари на Ефира” Ева Веселинова, която доста страдала от раздялата с началника си и давала благо и драго да си го върне, само че русата дама изкусно съумява да разкара както амбициозната Ева, по този начин и брачната половинка му Елена. Заварката им става в лъскавия столичен клуб – „ Театро “, който той постоянно посещава за забавление.

Докато страната е скована от тежка карантина, двамата влюбени с не стопират да се забавляват на най-различни места и месеци наред са като залепени един за различен.

Научавайки за изневярата, хубавата Елена декларирала безапелационна: “Или аз или тя”. Заплашен от занемаряване, Джуди се кротва в фамилното ложе, само че не за дълго.

До ушите на Елена спорадично достигали нелицеприятни клюки за нови изневери, само че Джуди изкусно ги парирал, оставяйки благоверната си в чуденка кому да има вяра. Чашата преляла, когато вместо да пътува до прилежащ на столицата регионален град, както уведомява жена си, Халваджиян се оказва на другоземен плаж на хиляди километри от родината. И то в компанията на сякаш фамилни другари и сътрудници.

Опозорена, Елена напуща общия дом, вземайки със себе си дъщеричката им Беатрис. За всеобщо облекчение упорства за предпазлив, само че бърз бракоразвод.

Причината за припряността й надалеч не е засегнатост или засегнато его, а любовта на брилянтен по думите на лекарската колегия млад кардиохирург. Фен на здравословния живот, моторите и сърфа, новият й мъж на всичко от горната страна бил буен ухажор и не я оставял на мира. Кулминацията на пристрастеността им била непредвидената, само че доста мечтана бременност на Елена.

Далеч преди да чуе богатствата новина, тя безусловно разцъфтяла от новата си обич. Красивата русокоска, която повече от 17 години е работела в малкия екран, в това число и за предаването „ Господари на ефира”, внезапно сменила елегантната си визия с палави плитки, кичури, по-разчупени тоалети с артистичен, бохемски дух, подчертаващи татусите й и прелестно допълващи се с многообразие от украшения. Елена направила устните си по-плътни и сочни, почнала по-усилено да спортува и да споделя фрагменти в обществената мрежа от натоварващите тренировки, с които поддържа така и така идеалната си фигура, написа hotnews.bg.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР