Джоузеф Майн, творчески директор на Color Wow и фризьор на

...
Джоузеф Майн, творчески директор на Color Wow и фризьор на
Коментари Харесай

Коафьор на звездите: Тези 5 грешки съсипват косата ви

Джоузеф Майн, креативен шеф на Color Wow и коафьор на звезди, който е работил с актрисите Дженифър Анистън и Кейти Холмс, изброи пет съществени неточности в грижата за косата. Интервюто с него беше оповестено на уеб страницата на изданието Today.

На първо място специалистът прикани в никакъв случай да не се употребява шампоан за придаване на размер или изглаждане на къдравата коса . Според него тези артикули забавят растежа на кичурите и ги вършат мазни.

Освен това той загатна за заплахите от оформянето на прическа с горещи принадлежности след нанасяне на лак за коса . Експертът изясни, че по този метод цялата влага може да се изпари от къдриците.

Освен това стилистът посъветва да не се спи с ластик на главата, защото това води до раздробяване на косата . Въпреки това, в случай че спането без него е невероятно, Мейн предложи да се търсят разновидности от коприна.

Наред с други неща, събеседникът на изданието сподели, че доста хора неправилно считат, че евтините артикули утежняват положението на кичурите . " Не се заблуждавайте от скъпите шампоани с фешън опаковки и мощен мирис. Продуктите с една съществена съставна част постоянно са най-хубавите ", изясни той.

Той също по този начин изясни, че постоянното подкастряне на косата няма да я накара да порасне по-бързо. " Ако желаете косата ви да порасне, използвайте балсами и термозащитни артикули ", заключи Мейн.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР