Джошуа: Чисора ще надвие УайтСветовният шампион в тежка категория прогнозира,

...
Джошуа: Чисора ще надвие УайтСветовният шампион в тежка категория прогнозира,
Коментари Харесай

Джошуа: Чисора ще надвие Уайт

Джошуа: Чисора ще надвие Уайт
Световният първенец в тежка категория предвижда, че Дерек Чисора ще победи Дилиън Уайт в мача посред им на 22 декември. Уайт завоюва първия конфликт сред двамата британци през 2016 година с неединодушно съдийско решение и реваншът ще определеи кой е по-добрият от двамата боксьори.,,Смятам, че Дерек ще надвие Дилиън. Искам това да се случи “, съобщи Ей Джей за Sky Sports.,,Искам Чисора да победи. Не желая Уайт да победи, само че в същото време ще се веселя, в случай че той завоюва, с цел да се надигнем един против различен в мач-реванш “, добави международният първенец.

Двубоят сред Чисора и Уайт може да бъде от основно значение за определянето на идващия съперник на Джошуа на 13 април. Самият британец избира да се бие с първенеца на WBC Дионтей Уайлдър за безспорната международна купа в тежка категория, само че в случай че срещата пропадне то реванш сред Джошуа и Уайт е прекомерно евентуален. Двамата се биха преди три години, когато Джошуа нокаутира Уайт в седмия рунд. Освен Ей Джей конфликтът сред Чисора и Уайт ще бъде посетен от абсолютния първенец в полутежка категория Олександър Усик и Джарел Милър.

,,Очаквам реваншът им да бъде по-добър във връзка с боксовите умения. Те ще бъдат по-предпазливи, тъй като знаят на какво е кадърен противникът. Те дадоха всичко от себе си в първия пердах и си взеха поуките от него. И Чисора, и Уайт заложиха всичко в този мач, в този момент ще бъде надалеч по-оспорвано от техническа позиция. Когато удари гонгът за начало на борбата, те ще покажат цялата си експанзия и пристрастеност – само че не могат да се нокаутират, защото са доста здрави и издръжливи боксьори “, разяснява идния дуел сред Чисора и Уайт първенецът.

Джошуа изгледа успеха на Саул,,Канело “ Алварес над Роки Фийлдинг за купата в супер междинна категория в Ню Йорк и още един път съобщи, че желае мач сред него и Уайлдър на 13 април.,,Мисля, че това ще е заслужена премия за почитателите на бокса. Когато погледнем върху обстановката, това е огромен риск, който поемаме. Напрежението техния лагер и възможен дуел с мен е голямо “, сподели Джошуа. Уайлдър има опцията да се бие против Тайсън Фюри в реванш за купата на WBC в тежка категория.

Промоутърът Еди Хърн съобщи.,,Говорим с представители на Уайлдър, само че не знам какво ще решат те дефинитивно. Реванш сред него и Фюри ще бъде голям конфликт, само че тук става въпрос за завещание в тежката дивизия. Всичко зависи от екипа на Уайлдър – в случай че за тях е значимо Дионтей да бъде безспорен международен първенец в тежка категория, то тогава диалозите за мач сред него и Джошуа ще станат съществени “, разяснява Хърн. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР