Джорджина Родригес сподели и свежи снимки на децата на футболиста.29-годишният

...
Джорджина Родригес сподели и свежи снимки на децата на футболиста.29-годишният
Коментари Харесай

Годеницата на Кристиано Роналдо публикува СНИМКИ от частен самолет

Джорджина Родригес показа и свежи фотоси на децата на футболиста.

29-годишният испански модел Джорджина Родригес сподели фотоси от борда на частен аероплан. Майката на две деца сподели фрагментите в своя Instagram.

В описанието към фотосите годеницата на 38-годишния португалски футболист Кристиано Роналдо е тагнала единствено марката " Alo Yoga ", която постоянно избира, до момента в който е на отмора.

На фотосите звездата на обществените мрежи театралничи на борда на частен аероплан в снежнобял комплект с надълбоко деколте.

Родригес е добавила редица бижута към септемврийската си визия, в това число солидни обеци. Включена е и чанта Birkin. Косата й е прибрана на кок.

   View this post on Instagram

В някои фрагменти се появиха наследниците на Роналдо: Кристиано младши, Матео, Ева, Алън Мартин и Бела Есмералда. Последните две са родени в съюз с Джорджина.

„ Невероятна “, „ Зашеметяваща “, „ Гореща “, — пишат в мненията почитателите на Родригес.

Родригес живее в Саудитска Арабия дружно с Кристиано. Въпреки консервативните поряки в страната, двойката се любува на първокласен живот. А самата Джорджина не се колебае да излага тялото си на показ в нищожни тоалети.Джорджина Родригес и Кристиано Роналдо
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News


КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg