Джордж и Aмал Клуни са сред любимите ни звездни двойки

...
Джордж и Aмал Клуни са сред любимите ни звездни двойки
Коментари Харесай

Джордж Клуни, Амал Клуни и една романтична вечер във Венеция

Джордж и Aмал Клуни са измежду обичаните ни звездни двойки и някак ни се коства, че не ги виждаме задоволително постоянно дружно. Но като се има поради натоварения им график и обстоятелството, че са родители на близнаци, евентуално и те считат, че нямат доста време, в което да се отдадат един на различен.

Тази седмица обаче семейство Клуни съумя да си открадне няколко дни, в които да се настрои на сантиментална вълна.

В последните месеци Джордж и Амал прекарват по-голямата част от времето си в имението край езерото Комо, което е изцяло разбираемо, тъй като там е едно приказно местенце.

Но в този момент двамата взеха решение да си подарят няколко дни на друго, не по-малко красиво място - Венеция. Съпрузите си взеха водно такси, с цел да стигнат до един от най-изисканите заведения за хранене в италианския град - Da Ivo.

Там ги посрещнаха топло и даже отвориха кухнята си за звездните посетители. Джордж Клуни се снима с готвачите и личния състав, след което двамата с Амал се любуваха на кулинарното си премеждие.

Съпругата на артиста още веднъж направи положително усещане с точния си избор на грациозен тоалет - дълга черна рокля за над 600 $ с деколте и къса предница, разкриващи обилно съвършената й фигура. Тоалетът тя приключи с блестящи обеци, написа Daily Mail.

Само няколко дни по-рано, през уикенда, Джордж и Амал Клуни още веднъж попаднаха в полезрението ни, а повода бе, че на посетители край езерото Комо им пристигнаха Брака и Мишел Обама, дружно с двете си дъщери. И часовете, които прекартаха дружно, бяха същинско развлечение. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР