Джордж и Амал Клуни определено бяха сред най-стилните и красиви

...
Джордж и Амал Клуни определено бяха сред най-стилните и красиви
Коментари Харесай

Какво е правил Джордж Клуни на кралската сватба? Наливал е текила!

Джордж и Амал Клуни несъмнено бяха измежду най-стилните и красиви двойки на кралската женитба предишния уикенд. Амал очарова всички със своя жълт тоалет, а Клуни сияеше в звук до своята страхотна дама. Двамата бяха поканени и на сватбеното празненство на Хари и Мегън, което се състоя вечерта след формалната гала, а там несъмнено са се случвали много забавни неща.

Според източници, Джордж Клуни е бил душата на купона и даже е застанал зад бара и е почнал да налива шотове с текила на гостите.

В един миг Клуни просто влезе зад бара и стартира да прави коктейли за всички. Беше доста занимателно, а той е същински експерт, разкрива един от формалните посетители.

 д Getty

Оказва се, че текилата, сервирана по време на сватбеното празненство, е била от специфичната марка алкохол на Клуни. От известно време той се занимава с производството на алкохолни питиета и не е по никакъв начин учудващо, че кралското семейство се е доверило на него, когато е избирало питиетата за сватбата.

When the bosses spend too much time in the office, this happens! Happy Birthday, George!

A post shared by Casamigos (@casamigos) on May 6, 2018 at 9:06am PDT

Източници споделят още, че с изключение на да сервира коктейли, Клуни е съумял да потанцува с Кейт Мидълтън, както и със самата младоженка.

Е, наподобява, че кралските особи и известните персони несъмнено знаят по какъв начин да се забавляват!
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР