Джордан Хендерсън наруши нулевото равенство срещу Лъвовете от Теранга, преди

...
Джордан Хендерсън наруши нулевото равенство срещу Лъвовете от Теранга, преди
Коментари Харесай

Кейн: Хендерсън е един от най-големите лидери

Джордан Хендерсън наруши нулевото тъждество против " Лъвовете от Теранга ", преди Кейн да вкара второто попадение за Англия при удобната победа с 3:0, макар че капитанът на " трите лъва " акцентира по какъв начин играчът на Ливърпул обезпечава доста повече от офанзивно качество на тима. Кейн приветства полузащитника като " един от най-хубавите водачи ", с които е играл, и акцентира значимостта на това да има разнообразни персони в тима.

" Винаги съм казвал, че Хендо е един от най-хубавите водачи, с които съм играл. Той е в действителност звучен, тласка играчите до техния безспорен най-много и по тази причина е страховит. В мачовете, които е играл той е изключителен със и без топката, бутайки всички. Чувствам, че методът, по който пресирахме, е хубаво и да го чувам зад мен.

Имаме потребност от разнообразни видове водачи в нашия екип и при нас това са четири или пет разнообразни персони. Хендо е някой, който няма значение кой сте или какво сте създали, той ще продължи да упорства за повече. Както видяхте през вчерашния ден беше ужасно показване, ужасно е да го видя да бележи и доста други хубави неща се дължат на ролята му в тима ", каза Кейн пред Lions' Den в Ютуб.

Приносът на Хендерсън с и без топка даде оправдания за последниия избор на селекция на Гарет Саутгейт, когато мнозина повдигнаха вежди преди началото на срещата. 32-годишният състезател изигра цялостните 90 минути в третия мач против Уелс, преди да бъде сменен след 82 против Сенегал, като Англия означи шест гола и не позволи нито един, до момента в който той беше на терена.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР