Джони Уокър успя да се върне на пътя на победите. Бразилската ...

Джони Уокър успя да се върне на пътя на победите. Бразилската

Джони Уокър задуши Йон Кутелаба в първия рунд на UFC 279

Джони Уокър съумя да се върне на пътя на успехите. 

Бразилската звезда се изправи против Йон Кутелаба в първата борба от основната карта на UFC 279, което се организира в Лас Вегас. 
 Хамзат Чимаев прегази Кевин Холанд за 2 минути на UFC 279 Хамзат Чимаев прегази Кевин Холанд за 2 минути на UFC 279
Битката им беше в полутежка категория и не стигна по-далеч от първия рунд.

View this post on Instagram
A post shared by Johnny Walker (@johnnywalker)

В началото Кутелаба опита хайкик, след което Джони направи същото. Йон хвана ритника на Уокър и го придвижи на земята. Джони стартира да му вкара удари от легнало състояние. Йон вкара граунд енд паунд, който не изглеждаше съществено.
 Нейт Диас гилотинира Тони Фъргюсън и го ускори към изхода на UFC Нейт Диас гилотинира Тони Фъргюсън и го ускори към изхода на UFC
Кутелаба опита armbar, само че не реализира триумф. Двамата се изправиха за малко, след което Уокър просна Кутелаба на земята и му взе гърба. Джони стартира да пробва събмишън, само че в началото не успяваше. В последните секунди Уокър заключи Кутелаба с rear-naked choke и го принуди да се съобщи.

View this post on Instagram
A post shared by MMA ™ (@freak.mma)

Така Джони завоюва със събмишън 23 секунди преди края на първия рунд. С тази победа Уокър спря серия от 2 следващи загуби. Йон от своя страна навлезе в серия от 2 загуби и печели единствено 1 от последните си 6 борби за UFC.

mma.bg

Източник: sportal.bg


КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg