Джон Траволта и Оливия Нютън-Джон се събраха за първи път

...
Джон Траволта и Оливия Нютън-Джон се събраха за първи път
Коментари Харесай

4 десетилетия в ритъма на „Брилянтин“: годишнината събра отново Джон Траволта и Оливия Нютън-Джон

Джон Траволта и Оливия Нютън-Джон се събраха за първи път от известно време насам по случай 40-годишнината от премиерата на „ Брилянтин “.

Поводът беше отпразнуван със специфична прожекция на кино лентата, проведена от Американската академия за киноизкуство. Към актьорите, изпълняващи основните функции в мюзикъла, се причислиха още техни сътрудници от мюзикъла като 67-годишната Диди Кон (изиграла Френчи), 68-годишният Бари Пърл (Дууди) и режисьорът на „ Брилянтин “ Рандал Клайзър.

 Брилянтин Getty

Въпреки че лентата се трансформира в класика, в сряда вечер Оливия Нютън-Джон показа, че имала подозрения дали да одобри ролята на Санди. Причината била присъединяване ѝ в несполучлив британски мюзикъл. „ После изпратиха Джон, с който се срещнахме, а кой може да му откаже, нали? Този прелестен вид вървеше към мен със яркосините си очи, беше толкоз благ, че се разтопих, до момента в който говореше за кино лентата “, признава 69-годишната актриса.

 Брилянтин Getty

Траволта също не пести похвалите за екранната си партньорка пред публиката на прожекцията. 64-годишният артист споделя: „ Ако сте били млади през 70-те, а съм сигурен, че доста от вас са били такива по това време, и си спомняте обложката на албума, където Оливия носи синя тениска и гледа с тези сини очи, тя беше фантазията на всеки. А когато имах опцията на повлияя на избора за актриса, споделих: „ Няма никой различен на тази галактика, с изключение на Оливия Нютън-Джон, който да изиграе Санди. Трябва да вземете нея. “

 Брилянтин Getty

Пред репортерите на събитието двамата не разкриват дали по време на фотосите сред тях е имало освен това от връзки сред сътрудници. Личи си обаче, че те се усещат също толкоз добре в този момент, колкото и преди 40 години – потвърждават го необятните им усмивки и танцовите стъпки, които демонстрират пред фотографите.

 Брилянтин Getty
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР