Джо Байдън заяви при първото си посещение в Пентагона като

...
Джо Байдън заяви при първото си посещение в Пентагона като
Коментари Харесай

Първо посещение на американския президент Джо Байдън в Пентагона

Джо Байдън съобщи при първото си посещаване в Пентагона като президент на Съединени американски щати, че в никакъв случай няма да се поколебае да употребява мощ, в случай че това се постанова, с цел да бъде възпряна експанзия.

В изявлението си американският държавен глава добави, че в никакъв случай няма да вземе с лека ръка решение за приложимост на военна мощ, и съобщи, че Съединени американски щати би трябвало да покачат качествата си в киберпространството.

По думите му е нужно да бъде отговорено на засилващите се провокации от страна на Китай. Байдън съобщи, че Пентагонът ще направи обзор на тактиката на армията във връзка с Китай.

Неговият предмет ще бъдат основни области като разузнаване, технологии и военното наличие на Вашингтон в района.

Американският президент заяви, че американският министърът на защитата Лойд Остинго е уведомил за нова работна група по въпросите на Китай, която ще направи въпросния обзор, тъй че Америка да отговори на, изтъквам, " китайското предизвикателство ".

От Ройтерс се базират на американски формален представител, поискал анонимност, съгласно който формираната в Пентагона 15-членна работна група за задачата ще показа рекомендациите си до четири месеца.

В отговор на въпрос Байдън добави, че Съединени американски щати са заинтригувани от приемането на всички обстоятелства за разпространяването на ковид в Китай и неговия генезис.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР