Джипси-Роуз Бланчард отвърна на троловете си по време на първото

...
Джипси-Роуз Бланчард отвърна на троловете си по време на първото
Коментари Харесай

Отговорът на Джипси-Роуз Бланшар от пет думи, докато тя отвръща на критиците в първото си интервю в Обединеното кралство

Джипси-Роуз Бланчард отвърна на троловете си по време на първото си телевизионно изявление в Обединеното кралство през днешния ден.

Жертва на Мюнхаузен посредством прокурист, Джипси-Роуз е претърпяла детство на инвазивни интервенции и лекувания, като майка й Дий Дий Бланчард споделя на хората, че видимо болната й щерка има всичко - от хромозомни нарушавания до мускулна дистрофия.

В реалност, Джипси-Роуз беше изцяло здрава и не се постановяваше да употребява сонда за хранене или инвалидна количка. През 2015 година, откакто Dee Dee стартира да стяга контрола си, Джипси-Роуз и нейният тогавашен другар Никълъс Годеджон възнамеряваха и проведоха убийството на Dee Dee, като тогавашната 23-годишна вярваше, че това е единственият й късмет за бягство.

Сега 32-годишната, която бе освободена от пандиза след осем години през 2023 година, споделя личната си история с нови документални сериали Gypsy Rose: Life After Lock Up, които ще хвърлят светлина върху това по какъв начин наподобява животът й днешно време.

...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР