Джипът, в който снощи беше застрелян бизнесменът Николай Драгополов, е

...
Джипът, в който снощи беше застрелян бизнесменът Николай Драгополов, е
Коментари Харесай

Джипът на разстреляния Драгополов обявен за продан

Джипът, в който нощес беше убит предприемачът Николай Драгополов, е бил разгласен за продажба в неговата автокъща Antonio auto за 135 000 лв.. Автомобилът е Mercedes-Benz G 350 AMG/Edition 1, създаден през 2017 година Джипът разполага с 245 конски сили и автоматизирана скоростна кутия вид Steptronic, Tiptronic, заяви БЛИЦ.

От обявата на автокъщата излиза наяве, че пробегът на джипае 65000 км. Това е един от най-луксозните модели на Mercedes, а измежду многото му екстри са  електронно разпределение на спирачното изпитание, автопилот, електронна стратегия за стабилизиране, надзор на налягането на гумите, парктроник, система ISOFIX.

БЛИЦ заяви още, че автокъщата на Драгополов предлага 16 първокласни коли за обмен в един от известните уеб сайтове за продажба на коли у нас. Цената на множеството от тях варира сред 10 000 и 15 000 лв.. Има коли, струващи над 20 000 - 30 000 лв..

Опитните търговци на коли са безапелационни, че продажбата на сходни скъпи возила за сходни ниски суми не е доста удачна, защото чистата облага от договорката би излязла на не повече от 2 000 - 3 000 лв..

" Може би това, че автокъщата няма да получи огромна облага от продажбата на колите подсказва, че тя вероятно служи като заслон за изпиране на средства от някакъв незаконен бизнес ", разясняват осведомени с далаверите.

Според организация „ Монитор ” Николай Драгополов е прочут в ъндърграунд средите. Считан е за един от най-хубавите автокрадци. Дракополов е работил за разнообразни наркобанди. Известен е с незаконната си активност и в чужбина.

За последно е бил задържан през 2019-а година.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР