Джипът, в който след жесток инцидет снощи загина Антон Петров-Хамстера,

...
Джипът, в който след жесток инцидет снощи загина Антон Петров-Хамстера,
Коментари Харесай

Джипът на Хамстера е паднал в 40-метрова пропаст, спътниците му се измъкнали по чудо

Джипът, в който след нечовечен инцидет нощес почина Антон Петров-Хамстера, се е движел по извънредно комплициран оф роуд терен наоколо до Рилския манастир. Път не е имало - трасето е представлявало камъни и големи пропасти. Мястото е било без обсег, което е забавило подаването на сигнала за случая. Трасето е поддало в единия от секторите и транспортното средство е почнало да пропада в 40-метрова бездна, оповестява.



Това, което евентуално е избавило другите трима сшътници на Антон Петров, е фактът, че те са изпаднали от транспортното средтсво. Той обаче е останал до последно зад кормилото на джипа.

Тримата му спътници са превозени в " Пирогов " с частни коли за спешна помощ. Няма заплаха за живота им.

Цяла нощ екипи на полицията правеха оглед на мястото, което е високо в планината. " Акцията беше извънредно тежка. В доста сложен регион. Заварихме Антон Петров в безсъзнание. Личеше че има тежка черепно-мозъчна контузия. Вероятно счупени ребра. Джипът се е премятал надолу над 30 метра в пропастта. По пътя си се е блъснал в дърво ", съобщи Георги Ботев, избавител от Планинската избавителна работа.

Кой беше Антон Петров?

Антон Петров - по прякор Хамстера, е знакова фигура в престъпния свят. През последните 15 години е задържан за побой, подготовка за нападение против служител на реда, трафик на дами и склоняване към проституция.

Петров е спряган и за един от водачите на групата за отвличания " Наглите ", която беше разкрита в края на 2009-а година. Информацията, че Антон Петров е от високите равнища на групата пристигна година след началото на делото от тогавашния вътрешен министър Цветан Цветанов. Въпреки това обаче, Хамстера не получи обвиняване за присъединяване в отвличанията.

Към наказателна отговорност обаче той беше притеглен по делото за рекет и изнудване - " Октопод ". Основен обвиняем по него беше някогашният консултант в ДАНС Алексей Петров. 11 години след шумната акция " Октопод ", на 19 юли тази година, правосъдният развой завърши на втора инстанция. Като и Алексей Петров, и Антон Петров - по прякор Хамстера бяха оправдани.

Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР