Джино Бианкалата се носи на крилете на любовта, след като

...
Джино Бианкалата се носи на крилете на любовта, след като
Коментари Харесай

Джино хлътна по секси докторка

Джино Бианкалата се носи на крилете на любовта, откакто преди три месеца попадна в Ада.

След тежките интервенции в Америка и Турция, с които спасяваха краката му, потрошени в моторната злополука в Чикаго преди две години, напролет поредна покруса сполетя фамилията на единствения риалити воин, печелил два пъти "Биг Брадър ". Тв звездата потъна в печал, откакто загуби най-близкия си човек - своя татко. Георги Ташев умря в Америка, само че бе заровен в София.

Четири месеца след нещастието, слънцето изгря и на улицата на Джино. Брадърът, който бе благоприятен за полския модел Изабела Родес, само че на метри от олтара се отхвърли от брак с милионерската вдовица, откри любовта в лицето на столична докторица, разкрива светското предаване на ПИК TV "Жълтите вести ".

Нейното име е Кристиана Канева, която работи в МБАЛ „ Света София ". Лечебното заведение се намира на метри от софийския апартамент на Бианкалана. След последната интервенция в Истанбул, при която подменяха изумения от зараза имплант в крайници му, Джино стартира да посещава близката болница за належащи операции. Из коридорите срещнал доктор Канева и по този начин пламнала любовта им.

Двамата влюбени не стопират да си разменят закачки в "Инстаграм ". Под фотография на доктор Канева, направена пред болничното заведение й, брадърът е написал "Като те виждам по този начин и ми се боледува бейби ". На което хубавицата му отвръща "Ти си на непрекъснати грижи, само че можеш да се разболееш ". Издайнически кадър, щракнат в спалнята на Джино Бианкалана, пък издаде любовта посред им!
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР