Джина Стоева попадна на необикновено място, научи Sofia24.bg. Певицата най-накрая

...
Джина Стоева попадна на необикновено място, научи Sofia24.bg. Певицата най-накрая
Коментари Харесай

Джина Стоева: Най-после успях

Джина Стоева попадна на неизмеримо място, научи Sofia24.bg . Певицата най-сетне съумя дружно със стотици почитатели на учението на Бялото приятелство да се включи в танца Паневритмия на поляната при езерото Бърбека в Рила. С него те посрещат Божествената нова година на 19 август, съгласно учението на Бялото приятелство. Днес е и Преображение господне по остарял жанр. Всяко лято в местността,  където са седемте Рилски езера, се организира Духовна школа, както в миналото Учителя Беинса Дуно, прочут като Петър Дънов, е провеждал там събори на почитателите на Бялото приятелство. Тази година съборът е за стотен път.

Организирани в няколко концентрични кръга на поляните под ритъма на цигулки от оркестър в центъра, участниците извършват каноничен за Братството танц. Паневритмията стартира в 10.00 часа.

Преди това рано сутринта на молитвения рид хората посрещнаха изгрева на слънцето и Слънчевата нова година. През целия ден се провеждат молебствия, беседи, от Бялото приятелство честват. Лифтът до хижа " Рилски езера " през днешния ден работи с удължено работно време - от 6:30 часа сутринта до 20:00 часа вечерта. От Националния парк " Рила " реализират надзор - има и ограничаване за броя на участниците в лагера на Братството - до 60 палатки и до 200 души. Дали това се съблюдава се следи с дрон. Лагерът ще остане до 1 септември.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР