Джин, най-възрастният член на южнокорейската група Би Ти Ес, започва

...
Джин, най-възрастният член на южнокорейската група Би Ти Ес, започва
Коментари Харесай

Кей-поп звездата Джин от BTS постъпва в армията

Джин, най-възрастният член на южнокорейската група Би Ти Ес, стартира наложителната си военна работа от 13 декември, заяви Ройтерс. Агенцията цитира обява на локалния в. " Аджу бизнес дейли ", позоваваща се на южнокорейски боен източник, предава Българска телеграфна агенция.

Изпълнителят Джин навършва 30 години на 4 декември. Той ще служи в едно от военните подразделения в страната, откакто премине петседмично образование, показва вестникът.

Говорителите на мениджърската организация на кей-поп групата и на Министерство на защитата на Република Корея отхвърлиха да потвърдят информацията.

Миналата седмица с обява в обществена мрежа Джин загатна, че се насочва към позиция на " фронтовата линия ".

Пез октомври, след дълги години неясноти и неустановеност, членовете на групата оповестиха, че ще преминат наложителната за страната военна работа, като пръв ще бъде Джин. Изпълнителите възнамеряват да се отдадат на самостоятелни креативен планове и да се съберат още веднъж през 2025 година, когато всички би следвало да са отслужили, оповестиха мениджърите им от компания HYBE.

По закон всички здрави мъже в Република Корея на възраст от 18 година до 28 година би трябвало да служат в армията на страната за интервал от 18 до 21 месеца. Изключения или съкратена военна работа се планува за представители на няколко категории южнокорейци като медалисти от Олимпийски и Азиатски игри, типичен музиканти и танцьори, отличени с водещи награди в състезания. Южнокорейски депутати приканиха преди време момчетата от Би Ти Ес да бъдат освободени от военна работа.

Министърът на защитата на страната предложи Би Ти Ес да изнасят концерти в чужбина за интервала, в който членовете на групата служат в армията.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР