Джим Кери поддържа чувството си за хумор живо и убеди

...
Джим Кери поддържа чувството си за хумор живо и убеди
Коментари Харесай

Джим Кери стана на 60 години

Джим Кери поддържа възприятието си за комизъм живо и убеди за следващ път почитателите си в това със занимателен клип, който разгласява по случай 60-ия си рожден ден в понеделник.

Великолепният комедиант си пожела цветущ рожден ден: "Аз съм на 60 и съм секси! " споделя той, прегъвайки устни, с цел да се ваправи на беззъб дъртак. Добави, че довечера ще е на крем от царевица и нектар от праскови. Облечен със сива небрежна тениска, той честити рождения ден и на майка си и споделя за себе си "I'm old but I'm gold! ".

Любимият на милиони артист получи доста честитки от феновете си. Звездата от "Маската ", "От малоумен, по-глупав ", "Шоуто на Труман ", "Кабелджията ", "Айс Вентура ", "Човек на луната ", и други, беше поздравен и от комика Джо Гато, който написа: "Честит рожден ден, Джим. Благодаря за десетилетията на смях и ентусиазъм ". От веригата заведения за хранене "The Cheesecake Factory " му пишат: "Честит рожден ден на една икона ".

Канадско-американският артист, чието същинско име е Джеймс Юджийн Кери, е звезда на огромния екран от десетилетия. Джим неотдавна отдаде респект на умрелия си сътрудник Боб Сагет. В Туитър Джим написа "Красивият Боб Сагет умря през днешния ден на 65. Той имаше огромно, огромно сърце и превъзходен, чалнат смешен разум. Той даде на света доста наслада и изживя живота си за Бога ".
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР