Джейсън Найт си отмъсти на Артьом Лобов и спечели реванша

...
Джейсън Найт си отмъсти на Артьом Лобов и спечели реванша
Коментари Харесай

Джейсън Найт нокаутира Артьом Лобов в кърваво зрелище

Джейсън Найт си отмъсти на Артьом Лобов и завоюва реванша посред им в лигата за пердах с голи ръце BKFC 9. Битката сред двамата се организира в Съединени американски щати и завърши в пети рунд, когато американецът прати своя противник на пода в безпомощно положение.


Найт стартира интензивно и овладя средата на кръга. Той опита няколко остри офанзиви към Лобов, който се дръпна обратно и се защитаваше рационално. Все отново американецът съумя да отвори аркада на лицето на своя съперник още в първи рунд. Във втората част Найт продължи да бъде по-активен и прати съветския ирландец на пода в нокдаун.

Lobov vs Knight Highlights! pic.twitter.com/DTXglUy7Mp
— Bare Knuckle FC (@bareknucklefc) November 17, 2019
Преди трети рунд съдията изиска доктор да види положението на Лобов. Решението бе, че срещата може да продължи, а тази част бе относително равностойна. Аркадата на Артьом стана още по-сериозна, до момента в който Найт нямаше никакви провали по лицето си. Четвъртият рунд бе за Лобов, който навлезе в темп, само че противникът му отвърна с внимателна игра и добра отбрана.


В пети рунд Найт нацели Лобов тъкмо в аркадата под лявото око. Той падна на пода, съумя да се надигне леко, само че не съумя да продължи дуела. Край и победа с нокаут за Джейсън Найт.


boec.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР