Джейн Фонда разказва за самоубийството на майка сиПочти 70 години

...
Джейн Фонда разказва за самоубийството на майка сиПочти 70 години
Коментари Харесай

Джейн Фонда разказва за самоубийството на майка си

Джейн Фонда споделя за самоубийството на майка си
Почти 70 години след самоубийството на майка си, Джейн Фонда се съгласява да се върне към това трагично събитие, белязало младостта й.

Звездата на документален филм, който ще бъде излъчен на 24 септември по канал HBO, Джейн Фонда е една от тези актриси, в чийто живот има и наслади, само че и мъчителни тествания. Защото, преди да стане звезда, приветствана в Холивуд, актрисата трябваше да преодолее една от най-значимите контузии в живота си: самоубийството на майка й Франсис Форд Сиймор. Попитана от списание "Пийпъл", тя се съгласи да опише за тази покруса, която се случила, когато е единствено на 12 години. "Когато написах моите записки (" Моят живот ", излязла от щемпел през 2005 г.), аз посветих книгата на майка ми, тъй като знаех, че правейки това, ще съм длъжна да я схвана. Никога не съм я познавала, тъй като страдала от биполярно разстройство", споделя актрисата.

Необходимо е доста време, с цел да се преодолее виновността.

"Ако имате родител, който не може да се оправи с нещата, които не е кадърен да ви гледа с очите на любовта, това оказва огромно въздействие върху вас", споделя Джейн Фонда. "Като дете постоянно си мислиш, че ти си отговорен... Тъй като детето не може да упреква възрастния, тъй като оцеляването му зависи от възрастния. Отнема доста време, с цел да се преодолее виновността ", споделя иконата на холивудското кино.

За да успее да върви напред, актрисата от "Грейс и Франки", в продължение на години е правила изследователска работа, която й помогнала да разбере по-добре заболяването на майка си. Благодарение на това тя най-накрая приема, че самоубийството й няма нищо общо с нея. "Когато вършим такива проучвания, в случай че успеем да получим отговори, както е случая с мен, в последна сметка ще съумеете да кажете: Няма нищо общо с мен. Не е, че не са желали да ме обичат. Те [родителите й] имаха проблеми. В момента, в който разберете това, чувствате съпричастност към тях. И тогава можем да прощаваме", споделя в умозаключение 80-годишната актриса със сълзи в очите си. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР