Джейми Даймън, главен изпълнителен директор на най-голямата американска банка JP

...
Джейми Даймън, главен изпълнителен директор на най-голямата американска банка JP
Коментари Харесай

Джейми Даймън предупреди хората да стоят далеч от биткойн

Джейми Даймън, основен изпълнителен шеф на най-голямата американска банка JP Morgan, разгласи, че има персонални терзания по отношение на криптовалутите, само че няма да спре банката да предлага финансови услуги, свързани с тях.

По време на изслушване пред Комитета за финансови услуги на американския конгрес, Даймън беше запитан за мнението му относно биткойн и други цифрови активи.  " Моят персонален съвет към хората е: стойте надалеч от тях. Но това не значи, че клиентите не ги търсят ", сподели ръководителят на JP Morgan, представен от Yahoo Finance.

Банковият колос добави, че криптовалутите не са сравними с фиатната валута или златото, предупреждавайки: „ купувачи, внимавайте “.

Даймън разясни, че има поради криптовалути, а не блокчейн технологията като цяло.

Даймън добави, че персоналните му възгледи не въздействат върху финансовите услуги, които JPMorgan Chase предлага на своите клиенти. Доказателство е, че банката се готви да предложи интензивно ръководен биткойн фонд на клиенти с по-големи финансови благоприятни условия.

Работата с криптовалути е несъмнено е оригиналност за Даймън, който разказа биткойните като „ машинация “ през 2017 година

" Не споделям на хората по какъв начин да харчат парите си, без значение от това какви са моите възгледи “, сподели банкерът пред Конгреса в четвъртък (27 май).

Шефът на JP Morgan добави, че сега банката обсъжда по какъв начин да предлага криптопродукти по " безвреден " метод. В резюме той съобщи, че криптовалутите се нуждаят от по-строга регулаторна рамка

 
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР