Джесика Бийл и Джъстин Тимбърлейк ще празнуват 10 години от

...
Джесика Бийл и Джъстин Тимбърлейк ще празнуват 10 години от
Коментари Харесай

Забавният и трогателен начин, по който Джъстин Тимбърлейк предложил брак на Джесика Бийл

Джесика Бийл и Джъстин Тимбърлейк ще честват 10 години от сватбата си този октомври и тъкмо в точния момент актрисата разкри по какъв начин артистът ѝ е предложил брак.

По време на присъединяване в The Late Late Show с Джеймс Кордън, Бийл описа по какъв начин с Тимбърлейк са карали сноуборд по време на пътешестване до Монтана , когато той решил да повдигне съдбовния въпрос.

„ Беше толкоз сладко и толкоз ненадейно “, спомня си тя. „ Нямах визия, че ще се случи. “
 Най-милите моменти на Джъстин Тимбърлейк и Джесика Бийл  Най-милите моменти на Джъстин Тимбърлейк и Джесика Бийл  Най-милите моменти на Джъстин Тимбърлейк и Джесика Бийл  Най-милите моменти на Джъстин Тимбърлейк и Джесика Бийл
И методът, по който го е направил, сигурно е запаметяващ се.

„ Бяхме от главата до петите в екипировка за сноуборд – шапки, ръкавици, всичко “, сподели Бийл, добавяйки, че са били затънали в сняг до кръста.

„ И внезапно той застана на колене и просто потъна в снега. И тогава подвигна взор и извади този пръстен. Беше най-прекрасният, неочакван, занимателен миг “, показа тя за Тимбърлейк.

Известната двойка се ожени на 19 октомври 2012 година в италианското село Савелетри де Фазано, Пулия , като на церемонията Бийл носеше мечтателна розова рокля на Giambattista Valli. Днес двамата остават щастливо женени и са родители на две момчета – 7-годишния Сайлас и 2-годишния Финиъс.

Бийл и Тимбърлейк участваха на премиерата на новия ѝ сериал в Лос Анджелис по-рано тази седмица, а в изявление на аления килим актрисата разкри тайната на брака им.

„ Е, в този миг ще би трябвало да отдам заслугата на Джъстин за това едно нещо, което той постоянно ми споделя: „ Може да сме женени, само че би трябвало да продължим да излизаме на срещи. “ И това е толкоз правилно “, показа Бийл пред Entertainment Tonight. „ Просто би трябвало да продължавате да отделяте време един за различен и да вършиме един различен приоритет. И правете нещата, които обичате, дружно . “

Тя продължи: „ Невинаги е елементарно, както всички знаем, само че тези сближаваши моменти вършат всички сложни времена приятни. “
 Джесика Бийл и Джъстин Тимбърлейк като ин и ян за премиерата на сериала “Candy ”  Джесика Бийл и Джъстин Тимбърлейк като ин и ян за премиерата на сериала “Candy ”  Джесика Бийл и Джъстин Тимбърлейк като ин и ян за премиерата на сериала “Candy ”  Джесика Бийл и Джъстин Тимбърлейк като ин и ян за премиерата на сериала “Candy ”
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР