Дженсън Бруксби и Диего Шварцман излизат един срещу друг във

...
Дженсън Бруксби и Диего Шварцман излизат един срещу друг във
Коментари Харесай

Американската сензация се изправя срещу коравия Шварцман във втория полуфинал в Антверпен

Дженсън Бруксби и Диего Шварцман излизат един против различен във втори полуфинален конфликт на шампионата по тенис от сериите ATP250 в белгийския град Антверпен. Двубоят ще може да бъде проследен след 18:30 часа директно по MAX Sport 1.

20-годишният Бруксби е новата вяра на Съединените американски щати в мъжкия тенис. Роденият в Сакраменто тенисист нашумя доста напоследък след мощните си представяния в Нюпорт, Вашингтон и на US Open, където в профил поредно тенисисти като Микаел Имер, Тейлър Фриц и Аслан Карацев, преди да загуби от Новак Джокович с 1:3.

От началото на шампионата в Антверпен американецът няма изгубен сет при петте си победи до полуфинала и даде сериозна поръчка за купата в северния белгийски град.

Шварцман пък стартира шампионата против Анди Мъри, в желан за аржентинеца конфликт, който той завоюва с 6:4, 7:6(6). Впоследствие роденият в Буенос Айрес тенисист победи младия американец Брандън Накашима и по този начин доближи полуфиналите в Белгия.

Дали сензацията Бруксби ще продължи похода си към купата във втория по величина белгийски град или 29-годишният южноамериканец ще спре приказката му, следва да забележим довечера.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР