Дженифър Равало, или Джени Суши, стана популярна в България през

...
Дженифър Равало, или Джени Суши, стана популярна в България през
Коментари Харесай

Джени Суши за целувката на Кубрат: Щях да му простя, ако ми се беше извинил

Дженифър Равало, или Джени Суши, стана известна в България през последните няколко месеца. Видеоклипът, в който Кубрат Пулев целуна репортерката след своя финален мач против Богдан Дину, обиколи целия свят. В резултат на това българинът получи възбрана да се боксира. Санкцията беше вдигната преди няколко дни.

На последното съвещание на калифорнийската комисия Кубрат Пулев на няколко пъти сподели, че съжалява.

" Мислех, че на първото съвещание ще се извини за това, че ме хвана за лицето и ме целуна. Но това не стана. Беше с неговия преводач и продължи да лъже комисията. Обясняваше по какъв начин съм танцувала в скут и по какъв начин съм се забавлявала. Още повече неистини. Той беше осъден, назначиха му курсове за полово посягане и трябваше да заплати санкция. На второто съвещание беше тотално друг. Изглеждаше, че в действителност съжалява за станалото. Но в това време лобираше да си върне лиценза. Само времето ще покаже дали действително съжалява за стореното ". Така репортерката разяснява извинението на Пулев в изявление за в. " България през днешния ден ".

Суши описа детайлности от случая с целувката. " Бях шокирана и сюрпризирана. Той хвана лицето и ме целуна. После, когато си тръгвах, ме хвана за дупето. С неговите другари започнаха да се смеят, което беше доста срамно и унизително за мен. Директно напуснах палатката.Исках да си събера нещата и да се махна оттова. Доста хора ме попитаха, за какво в случай че съм била толкоз гневна, не съм го зашлевила или блъснала. Но той е близо двуметров боксьор, който тежи 110 кг и преди малко е пребил противника. Целият е в кръв. Това си е задоволително плашещо. Всичко стана толкоз бързо. Исках да се махна. Не знам дали можете да си го визиите. Хората споделят: " О, това е единствено целувка! ". Но когато се опитваш да си вършиш работата, е нещо неприятно. След това Кубрат и неговите другари започнаха да ми се смеят. Не знам дали беше поради хващането на задника или поради смешки към мен. "

Репортерката призна, че е отишла в ресторанта с приятелите на Кубрат, тъй като е знаела, че той няма да участва, защото трябвало да бъде прегледан от лекар. " Забавлявах се с неговите другари. Изпихме няколко напитки. Всичко беше наред. Кубрат пристигна в лобито чак към края на вечерта. Когато пихме с него и си казвахме наздраве, беше в самия край. Тогава се смеех и той се сети за целувката на моето видео. Казах му: " Разбира се, ще я махна ". След това взех решение да не го върша. И го разгласих. Когато се замислих за всичко това и за целувката, за метода, по който ме хвана за задника, и за смеха... Точно това ме вбеси. Ако беше споделил нещо, евентуално щях да изрежа целувката. Когато разгласих видеото, някой го беше постнал в туитър и всичко избухна. Бях много сюрпризирана и изплашена. Не разясних нищо в продължение на няколко дни. След това Кубрат сподели, че сме били другари, а по-късно сме се смеели и прегръщали. Но аз го срещнах единствено един път. Почти не бяхме разменили думи на кантара. Не бяхме другари. Той не се е смеел с мен, а се смя на мен. Хвана ме за задника. Доста неща бяха казани в обществените мрежи. Трябваше да отговоря по някакъв метод. Реално това е полово посягане. Говорих с някои от неговите другари, а не с него. "

Дните след целувката са прочувствени и сложни за Джени. " Доста хора, които не познавам, просто започваха да ме ненавиждат. Дори и другари започнаха да се съмняват в мен. В главата ми се въртеше мисълта дали съм взела точното решение. Сега, когато всичко завърши, мисля, че постъпих вярно. Има много дами, които са претърпели сходни неща, само че не приказват за тях. Смятат, че нямат поддръжката нито опцията да кажат нещичко. След всичко, което се случи с Кубрат, се видя, че имаме думата и можем да създадем разликата. Ако някой ви сграбчи по метод, по който не ви харесва, можете да кажете нещо. Няма потребност да мълчите. Кажете не, не ми харесва. Дори и да ми беше другар и да ми беше хванал задника, нямаше да ми хареса. "

Болезнени се оказват и нападките към нея от тогавашната другарка на Кубрат - Андреа. " Тази жена не ме познава. Може би тя има проблеми с нейното гадже и връзка си и си го изкарва на мен. Не съм направила нищо на нея, нито на Кубрат. Тя ме атакуваше и приказваше неистини. Може би той й ги е наговорил. Знаех, че гневът й в действителност е към него. Щом не са дружно, това е по-добре за нея. Тя не знае нищо за мен. Кубрат или някой различен я залива с неистини, а тя има вяра на тях. Разбира се, че ще повярва на гаджето си, тъй като някоя, която тя не познава, го нападна. "
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР