Дженифър Лопес и Бен Афлек бяха заснети като сияещи младоженци,

...
Дженифър Лопес и Бен Афлек бяха заснети като сияещи младоженци,
Коментари Харесай

Джей Ло и Бен Афлек ремонтират семейно гнездо за 28 млн. долара

Дженифър Лопес и Бен Афлек бяха снимани като сияещи младоженци, до момента в който се разхождат из Бел Еър тази седмица. Динамичното дуо явно ревизираше ремонта на обширното жилище за 28 млн. $, което Дженифър има в влиятелния квартал. 50-годишният Бен беше грациозен в фешън неясно синьо сако, наметнато върху карирана риза, а 53-годишната Джей Ло беше с стилните за Лос Анджелис солидни оранжеви очила.

Дженифър купи обширното имение в Бел Еър от актрисата от “CSI: Ню Йорк ” Сиела Уорд през 2016 година, като заплати за удоволствието зашеметяващите 28 милиона $.

Докато тя и Бен се откриват като фамилна двойка, откакто подписаха брак по-рано тази година, имението на Дженифър се ремонтира. По-рано се бяха появили голям брой известия, че “Бенифър ” търсят къща с вярата да се реалокират в напълно нов брачен дом.

Тази седмица ТMZ разкри, че вместо да купуват нова къща, те просто ще се реалокират в дома на Дженифър в Бел Еър.

Преместването ще се реализира едвам откакто приключи преустройството – крайъгълен камък, който се чака да бъде доближат в края на идната година. Съобщава се, че в това време те ще отседнат чартърен в Бевърли Хилс в имение, благосъстоятелност на австралийския милиардер Джеймс Пакър, който преди време беше благоприятен за Марая Кери.

Бен Афлек към този момент е пуснал на пазара личното си имение в Пасифик Палисейдс с офертна цена 30 млн. $.
Източник: bg-voice.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР