Дженифър Конъли беше любопитна да разбере дали последният филм с

...
Дженифър Конъли беше любопитна да разбере дали последният филм с
Коментари Харесай

Забавляваха ли се Уилям и Кейт на премиерата на Топ Гън: Маверик

Дженифър Конъли беше любопитна да разбере дали последният филм с нейно присъединяване - " Топ Гън: Маверик " е получил утвърждението от Кейт Мидълтън и принц Уилям. В четвъртък кралската двойка участва на лондонската премиера на кино лентата, където се срещна с Том Круз, който не пропусна да ги запознае и с останалите артисти.
 Принц Уилям, Кейт Мидълтън и срещата с Том Круз за лондонската премира на
Какво събра Уилям и Кейт с Том Круз

Една обща пристрастеност

Сред тях бе и Дженифър, която партнира на Том във кино лентата и която по-късно не пропусна да изкаже позитивните си усещания от кралската среща.

Актрисата даже показа пред People, че се е погрижила да следи Уилям и Кейт по време на прожекцията, с цел да разбере харесва ли им филмът. " Леко надничах, в случай че би трябвало да съм почтена, с цел да ревизира реакциите им. И по всичко изглеждаше, че се забавляват ужасно. "
 Снимка 575260

Това не е първата среща за 55-годишната Конъли с членове на английското кралско семейство. Тя имаше опцията персонално да се запознае с починалата принцеса Даяна, майката на Уилям, на лондонската премиера на кино лентата " Лабиринт " в далечната 1986 година
 Дженифър Конъли, Top Gun: Maverick и присъединението на актрисата към Instagram
Дженифър Конъли - на клик разстояние

Новина от актрисата

За артиста Джей Елис, който също играе във кино лентата, е било " безусловно необикновено " да се срещнеш с херцога и херцогинята на Кеймбридж.

" Те се появиха и ни поздравиха, освен това напълно откровено и непринудено ", сподели Джей. " Бяха безусловно невероятни и явно големи почитатели на кино лентата. А що се отнася до Кейт - тя се супер естествена и земна. "
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР