Джеф Безос определено е фен на научната фантастика.Милиардерът основател на

...
Джеф Безос определено е фен на научната фантастика.Милиардерът основател на
Коментари Харесай

Джеф Безос изведе робот-куче на разходка


Джеф Безос несъмнено е почитател на научната фантастика.

Милиардерът създател на Amazon дойде на конференцията MARS на компанията в понеделник с…куче-робот. На събитието, достъпът до което е стеснен с предложения, се събират компании и академични преподаватели с интерес в машинното образование, автоматизацията, роботиката и галактическите проучвания. За пръв път конференцията се организира през 2016 година

Безос, който макар своите 480 000 почитатели не е толкоз деен в Twitter , въпреки всичко разгласява фотография от събитието.

Името на кучето е SpotMini и то много прилича на роботзираните кучета-убийци, които видяхме в епизода „Metalhead“ от последния сезон на „Черно огледало“. Неотдавна основателят Boston Dynamics сподели във видео по какъв начин изправен SpotMini съумява да отвори затворена врата. Сега всичко, от което се нуждае, е слот за проникване на оръжие по желание.

Любовта на Безос към роботите бе уловена и в различен туит, на който се вижда по какъв начин играе на  бутилка с робот.

Безос сподели своите автоматизирани другари още на миналогодишната конференция, където показа един 4-метров робот, наименуван Method-2, основан от южнокорейската компания Hankook Miree. За благополучие, този сладостен „тихоокеански гигант“ беше повече за шоу, в сравнение с да има някаква функционалност.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР