Джаз певицата Хилда Казасян се раздели с емблематичния си ресторант

...
Джаз певицата Хилда Казасян се раздели с емблематичния си ресторант
Коментари Харесай

Хилда Казасян затваря заведението си на морето

Джаз певицата Хилда Казасян се раздели с емблематичния си ресторант на морето, разбра HotArena.

От няколко години членът на журито в „ Като две капки вода “ въртеше заведение в Стария Созопол, което се радваше на голям триумф. „ Античният бунар “ се трансформира в арт средище, което събираше всички актьори и артисти, които се струпват през лятото в Созопол. Ресторантът на Хилда беше измежду горещо препоръчваните заведения за всеки екскурзиант, а поради големия напор там свободни места съвсем в никакъв случай нямаше. С маса измежду белите балдахини можеше да се уредиш единствено след предварителна резервация, освен това направена няколко дни по-рано.

Уви, обаче тази година „ Античният бунар “ най-вероятно няма да отвори порти. Причината надалеч не е коронакризата, която унищожи доста бизнеси. „ Галерия “ научи, че Хилда има проблеми с наемодателите на заведението, които вземат решение този сезон да вдигнат двойно наема. Собствениците регистрират, че ресторантът върви извънредно добре, радва се на голяма известност и надлежно на забележителни доходи. Затова и афишират, че тази година ще си свидлив ръцете единствено при двойно по-висок наем.

Макар че не може да се оплаче от финансови проблеми, дъщерята на Вили Казасян преценя, че сумата е прекомерно висока и сходна инвестиция надали ще е рентабилна. Тя към момента води договаряния за наема, само че нейни близки разкриват, че е малко евентуално да се стигне до удовлетворяващо и двете страни решение.

В интернет е оповестено, че „ Античен бунар “ е затворен за непрекъснато, а фейсбук страницата от дълго време не се поддържа. В формалния уебсайт също към този момент е поместен единствено адресът на софийския ресторант на Хилда. Морското украшение на певицата е огромната й обич, в което се оферираше както морска, по този начин и арменска храна. Джаз изпълнителката има заведение и в центъра на София, което също е измежду най-посещаваните и най-вероятно джаз изпълнителката ще залага в близко бъдеще единствено на него.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР