Джъстин Бийбър и Хейли Болдуин ще се оженят по-рано, отколкото

...
Джъстин Бийбър и Хейли Болдуин ще се оженят по-рано, отколкото
Коментари Харесай

Джъстин и Хейли: Сватбата още тази есен!

Джъстин Бийбър и Хейли Болдуин ще се оженят по-рано, в сравнение с са възнамерявали. Музикантът и моделът са решили да сключат брак още тази година, макар първичните хрумвания това да стане през 2019 година

Първоначалната им концепция било сватбеният ден да е на 1 март, само че те решили да сменят датата и тържеството да е още през есента, написа OK Magazine.

Мястото, където са желали да бъде сватбата е заето тази есен, по тази причина двамата мислят за други разновидности. Решени са нищо да не ги спре, отбелязва източник, непосредствен до тях. По думите му, те желали всичко да е идеално.

Той добавил още, че тържеството е фантазия за Джъстин. Хейли е подготвена да подписа брак бързо и в дребен кръг от близки хора, някъде на плажа.

Младите се познават от много години и имаха спекулация в предишното. Джъстин пък се събра с някогашната си Селена Гомес. И до момента в който всички си мислиха, че драмата сред тях е в предишното, се оказа, че техният път върви в разнообразни направления. Малко след повторната им разлъка Бийбър откри любовта в лицето на Хейли.

Източник: tialoto.bg
Снимка: Facebook
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР