Джанет Джексън ще издаде новия си албум "Black Diamond" през

...
Джанет Джексън ще издаде новия си албум "Black Diamond" през
Коментари Харесай

Джанет Джексън се завръща на сцената с нов албум и турне

Джанет Джексън ще издаде новия си албум "Black Diamond " през лятото на тази година и ще предприеме международно турне за промоцията му, оповестява Контактмюзик.

53-годишната звезда се завръща на музикалния пазар след петгодишно неявяване, отбелязва Българска телеграфна агенция. Предишната ѝ тава "Unbreakable " излезе през 2015 година. Джексън написа в Инстаграм, че се e вслушала в заръките на своите почитатели и им е подготвила приятна изненада - нов албум и ново лятно турне, озаглавени "Black Diamond ".

Джанет показа, че черните диаманти са най-твърдите и най- мъчно се поддават на обработка. Самата тя се чувствала като подобен камък, след раздялата с някогашния ѝ брачен партньор Висам ал Мана, от който има 2-годишен наследник Еиса. "Аз съм твърда като камък. Имам ръбове за дялане, само че не преставам напред. Чувствам се като черен елмаз в най-чистия му тип! ", доверява Джанет.

Турнето ѝ ще започва на 24 юни в Маями, след звездата ще гастролира в огромните концертни зали на Съединени американски щати, измежду които "Медисън скуеър гардън " в Ню Йорк и "Стейпълс сентър " в Лос Анджелис.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР