Джак Изкормвача остава един от най-скандалните убийци в света, чиято

...
Джак Изкормвача остава един от най-скандалните убийци в света, чиято
Коментари Харесай

Разкрито ли е най-накрая лицето на Джак Изкормвача?

Джак Изкормвача остава един от най-скандалните убийци в света, чиято същинска идентичност в никакъв случай не е разкрита.Но през днешния ден се счита, че лицето на серийния палач, който тероризира лондонския Ийст Енд през XVIII век, най-сетне е разкрито.Единствената известна комбинация на лицето на килъра е споделена с обществеността, откакто е открита гравирана в дръжката на дървен бастун, който е бил благосъстоятелност на полицейски контрольор, посветил години от живота си, с цел да го залови.

 jack the ripper Copy - Разкрито ли е най-сетне лицето на Джак Изкормвача?
В последна сметка опитите на Фредерик Джордж Абърлайн, инспекторът от Скотланд Ярд, са несполучливи. Той е отхвърлен от случая през 1889 година, само че неговият бастун неотдавна е преоткрит.

 Фредерик Джордж Абърлайн
Фредерик Джордж АбърлайнБастунът е държан на склад в Полицейския лицей в Хемпшир, а когато е закрит, движимостта е преместена. Открит е от чиновници, търсещи сувенири в централата на Полицейския лицей в Райтън, Уест Мидландс.
Антъни Кеш, чиновник на колежа, споделя:„ Намирането на този бастун беше трогателен миг за нас. Джак Изкормвача е един от най-скандалните убийци в нашата история, а неговите закононарушения са обилни за проправянето на пътя на актуалната полиция и правосъдна медицина, защото накара полицията да стартира да опитва и създава нови техники, до момента в който се опитваше да разкрие тези убийства, като опазване на мястото на престъплението, профилиране и правене на снимки. “Четете още: Това е един от най-ужасните серийни убийци на всички времена  Откритият бастун на контрольор Абърлайн още веднъж насочва светлината на прожекторите върху скандалните случаи, при които килърът на пет проститутки в региона на Уайтчапъл, Лондон, през 1888 година е наименуван „ Джак Изкормвача “.Мери Ан „ Поли “ Никълс, Ани Чапман, Елизабет Страйд, Катрин Едоус и Мери Джейн Кели са с прерязани гърла и осакатени по подобен метод, че по това време полицията има вяра, че килърът има знания за човешката анатомия.

 Жертвите
ЖертвитеПоловин бъбрек, който е взет от едната жертва, е изпратен на полицията, дружно с поредност бележки от килъра, наричащ себе си „ Джак Изкормвача “.Повече от 200 имена са спрягани за възможния нарушител, в това число едно, показано в книгата от 2002 година „ Портрет на палач: Джак Изкормвача – Случаят завършен “ от американската писателка Патриша Корнуел, която показва теорията си, че Уолтър Сикерт, немско-британски художник, е килърът.През годините се изричат доста теории за това кой е килърът и все пак мистерията си остава …С течение на времето наподобява все по-малко евентуално казусът в миналото да бъде позволен, само че всеки „ пресен “ взор не би могъл да навреди.Кеш прибавя:„ Този ​​бастун е вълнуващ артефакт, който показва толкоз исторически важен интервал в полицейската активност.Удивително е, че можем да го изложим тук, в Ритън, дружно с истинските отрязъци от вестници, тъй че нашите чиновници да могат да видят от първа ръка какъв брой сме напреднали в полицията от този момент. “
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР