Дж. К. Роулинг обяви излизането на безплатни седмични записи, в

...
Дж. К. Роулинг обяви излизането на безплатни седмични записи, в
Коментари Харесай

Разказвана от звезди, книга за „Хари Потър“ върви безплатно

Дж. К. Роулинг разгласи излизането на безвъзмездни седмични записи, в които известни персони описват елементи от първата книга на известната поредност " Хари Потър ".
За да помогне на децата - а може би и на възрастните - да се оправят с ограниченията за уединяване, Даниел Радклиф, артистът, който играе обичания воин в кинематографичните тълкования на книгите, даде гласа си на първата глава от премиерния разказ на поредицата „ Хари Потър и философския камък “.
Към него ще се причислят ред звезди, измежду които футболната легенда Дейвид Бекъм, дружно с актьорите Стивън Фрай и Дакота Фанинг, които ще дадат гласа си в идващите глави на книгата.
Всичките 17 глави ще излязат доникъде на лятото, споделиха от Spotify, а записите ще бъдат налични гратис на музикалната платформа, която неотдавна стартира да прави крачки в аудио книгата, предава БГНЕС.
Видеоклипове на записите на звездите ще се движат в уеб страницата Harry Potter At Home.
„ Родителите, учителите и полагащите грижи, които работят, с цел да бъде на децата занимателно и забавно, до момента в който сме заключени, може би имат потребност от малко магия “, сподели Роулинг при стартирането на този уебсайт предишния месец.
Поредицата от седем книги " Хари Потър " на Роулинг е най-продаваната книжна сбирка до момента, с повече от 500 милиона копия, продадени досега.
Първият разказ, оповестен през 1997 година, е бестселър в поредицата със закупени над 120 милиона издания.
Версия на книгата към този момент е налична за безвъзмезден стрийминг на Amazon`s Audible, разказана напълно от Фрай.
Романът е наличен и на тази платформа на испански, френски, италиански, немски и японски език.
Издателите на поредицата също краткотрайно облекчиха рестриктивните мерки за лицензиране, което разрешава на учителите да четат книгите „ Хари Потър “ на своите студенти по време на отдалечени часове.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР