Дизайнерката Миглена Каканашева-Мегз разкри за първи път пред списание LOVE

...
Дизайнерката Миглена Каканашева-Мегз разкри за първи път пред списание LOVE
Коментари Харесай

Мегз: Имам си известно гадже

Дизайнерката Миглена Каканашева-Мегз разкри за първи път пред списание LOVE style, че има нов мъж до себе си.

„ Заедно сме напълно неотдавна, не живеем под един покрив и по тази причина не желая да разгадавам детайлности. Запознахме се в София, където минимум съм очаквала да го срещна. Мога да кажа, че ме схваща. Той не съумя да пристигна с мен в Тайланд, тъй като доста работи. Няма да издавам с какво се занимава, защото е известно лице”, споделя Каканашева.

Тя му донесла от азиатската страна билки, тигрова мехлем и дестилат от отрова на скорпион, които като се изключи че са доста лековити, работят като афродизиак.

Мегз признава, че в действителност е била в Тайланд в компанията на милионерския правоприемник Иван Динев. „ Писаха, че ми е гадже, което не дава отговор на истината. Той е другар на моя близка и по този начин се озовахме в една компания. Изкарахме си ужасно, макар напрежението, който им докарах със закъснението си, тъй като за малко щях да изпусна полета поради цип, който се скъса в последния миг при опита ми да прибера една шапка. Е, съумях да хвана самолета в последния миг, макар че към този момент бяха затворили чекинга.



Заради това не съумяха да ми пуснат багажа и се наложи да го кача с мен в самолета”, показа Миглена. Там тя се отдаде на рафтинг, като си избра най-екстремното равнище и я спуснали от седем метра във водопада.

„ Изобщо не ме хвана боязън, в противен случай – беше ужасно вълнуващо. Но за мой неприятен шанс във водата попаднах на отровна риба и получих яркочервен обрив по тялото. Мазах се с лечебна тигрова мехлем, която си купих от Тайланд. Тя много ми оказа помощ и към този момент имам доста малко пъпки”, споделя още дизайнерката.

Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР