Дизайнерката Амина Муади отрече горещо обсъжданите онлайн слухове, че рапърът

...
Дизайнерката Амина Муади отрече горещо обсъжданите онлайн слухове, че рапърът
Коментари Харесай

Опровергана е раздялата на A$AP Rocky и Риана

Дизайнерката Амина Муади отхвърли горещо обсъжданите онлайн клюки, че рапърът A$AP Роки е преспал с нея, до момента в който обичаната му Риана е пред раждане.

„ Винаги съм считала, че голословните неистини, популяризирани в обществените мрежи, не си костват да се изясняват или опровергават, изключително такива подли неистини. Първоначално допусках, че никой няма да одобри съществено тази злонамерено изфабрикувана клевета, само че последните 24 часа ми подсетиха, че живеем в общество, което е готово да съди всичко, преди да научи обстоятелствата, като елементарно прекрачва всички вероятни граници. Дори когато другият изживява толкоз прелестен интервал от живота си ”, написа дизайнерката в публично изказване, което разгласява в обществените мрежи. „ Затова бях заставен да приказвам, тъй като това се отнася освен за мен, само че и за хора, които доста почитам и оценявам. Засега Ри продължава да се облича и да се любува на спокойната си бременност, до момента в който аз не преставам да управлявам личен бизнес. Пожелавам на всички радостен Великден! ”

За изневярата на A$AP Rocky в началото беше обявено от авторитетния в стилния свят Луис Пизано, само че тази информация към този момент беше отречена от някои западни медии. Източник сподели на TMZ, че слуховете са " един милион % " погрешни. Друг вътрешен човек удостовери пред Page Six, че двойката се оправя добре.

Изданието обаче оповестява още, че рапърът е бил извънредно разчувствуван по време на празненство, отдадено на представянето на неговата марка уиски Mercer+Prince. Според тези, които участваха на събитието, A$AP Роки изглеждаше отвеян, некадърен да се концентрира и да произнесе поредно речта си. Всички чакаха той да прекара известно време с гостите, само че рапърът, нормално радостен и обаятелен, си потегли много бързо, без да организира отговарящ диалог с никого.

По-късно Луис Пизано се извини, че новината, която бе съобщил, е предизвикала „ ненужна драма “ и може да нарани някого. В същото време той не уточни източника, от който е получил информация, и не сподели, че тази информация е погрешна.

Междувременно през днешния ден стана известно, че A$AP Роки и Риана са пътували дружно до родината на артиста Барбадос. Двойката е видяна да излиза дружно от интернационалното летище Grantley Adams. Фактът, че Риана е бременна от приятеля си A$AP Rocky стана прочут през януари тази година. Оттогава певицата неведнъж е оповестена в разсъблечен (но не разгонен) облик, макар мощно напредналата си бременност. Риана споделя, че би желала да промени визиите на обществото за това по какъв начин би трябвало да се облича и държи бременната жена.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР